Bestel (met korting) tickets voor de EV Experience op Zandvoort!

maandag 8 augustus, 2022

TrendsinAutoleasing is mediapartner van de EV Experience op 23, 24 en 25 september 2022 op Circuit Zandvoort. Voor de snelle beslissers hebben we nog enkele kaarten met kortingscodes voor de ‘zakelijke dag’ op vrijdag 23 september!

De rook van de Formule 1 wedstrijd op Circuit Zandvoort is net opgetrokken als er wordt gewerkt aan het grootste EV Experience van Nederland. Drie dagen lang staan de laatste EV’s klaar in de pitstraat en op de paddocks. De pitboxen zijn omgebouwd tot pop-up stores van diverse merken en leveranciers. Bij deze experience blijft het niet bij kijken, ook proefritten kunnen er worden gemaakt. Daarnaast zijn er talloze inspirerende workshops in de VIP Lounges boven de pitboxen over de overstap naar elektrisch rijden en wat daar allemaal voor nodig is. Op de paddock achter de pitboxen vinden bezoekers nieuwe e-mobility solutions, zoals, e-bikes, steps, scooters en electric motorcycles!

Op vrijdag 23 september 2022 zijn alle workshops gericht op de zakelijke markt. Onder andere fleetmanagers, mobiliteitsmanagers, CSR managers, taxibedrijven, garagisten, (lokale) overheden en logistieke dienstverleners zijn dan welkom. Op zaterdag 24 en zondag 25 september 2022 zijn de workshops gericht op de zakelijke en private leaserijder, consument en EV enthousiastelingen.

Ook de zakelijke dag bezoeken op vrijdag de 23ste? TrendsinAutoleasing heeft momenteel nog Experience tickets met 10 euro korting.

Een Experience Ticket geeft het recht op:

  • Toegang tot de gehele EV Experience op Circuit Zandvoort op 23, 24 of 25 september 2022
  • Toegang tot alle pitboxen
  • De mogelijkheid om zelf maximaal drie verschillende EV’s te rijden op het circuit (op vertoon van je rijbewijs)
  • De mogelijkheid om onbeperkt mee te rijden over het circuit
  • Deelname aan alle workshops en trainingen
  • De mogelijkheid om e-bikes, steps, scooters en stadslogistiek zelf uit te proberen op het Last Mile Parcours
  • Door het Arrive and Drive systeemplan je een tijdstip in voor een proefrit, zodat je niet in de rij hoeft te staan

Normaal kost een Experience Ticket EUR 35,- inclusief handling en BTW. Tickets zijn in een beperkte oplage per dag beschikbaar.

Voor 10 euro korting dient u tijdens het bestellen van de tickets de kortingscode TRENDSINAUTOLEASING in te vullen!

Categorie: Evenementen
Labels: EV Experience