XXImo breidt uit van drie naar tien landen

woensdag 14 september, 2022

XXImo maakt werk van haar internationale ambities; het platform voor zakelijke mobiliteit is momenteel actief in Nederland, Duitsland en België maar nog dit jaar komen er het Verenigd Koninkrijk en Slowakije. In 2023 volgen Tsjechië, Roemenië, Hongarije en Polen.

Pieter van Mierlo sluit zich aan bij de Management Board als Chief Commercial Officer, waarin hij de verantwoordelijkheid draagt voor de aansturing van de commerciële teams en de nieuwe landen. Ook hij heeft zijn sporen verdiend in de financiële wereld, waaronder bij Equens, Worldline en ABN AMRO

Flexibiliteit en duurzaamheid in mobiliteit is belangrijker dan ooit geworden, benadrukt Patrick Bunnik, CEO en medeoprichter van XXImo. “Hoewel de coronacrisis ook voor ons een zware tijd was, kozen we voor opschalen in plaats van afschalen. Nu thuiswerken het nieuwe normaal is, zien we een enorme mindshift bij bedrijven. Daar spelen we met onze dienstverlening perfect op in.”

Om die internationale groeiambities te realiseren is het team nu uitgebreid met drie nieuwe collega’s. Waaronder een Director of International Expansion (Michael Grabmayer), een Country Director van het Verenigd Koninkrijk (Nick Pannell) en een Chief Commercial Officer (Pieter van Mierlo). Alle drie hebben ze een indrukwekkend internationaal trackrecord in de wereld van payments en mobiliteit, stelt XXImo.

Bunnik: “Bovendien profiteren we van het feit dat we vanaf dag één gekozen hebben om te werken met Visa als internationale betaaloplossing. Dit maakt ons uniek. Ik kijk ernaar uit om ons de komende tijd te gaan richten op het opzetten van de nieuwe lokale organisaties, te beginnen in het Verenigd Koninkrijk. Andere Europese landen zullen daarna snel volgen.”

Categorie: Brandstof- & mobiliteitskaarten
Labels: XXImo