De nieuwe Fleet & Lease is uit!

woensdag 21 september, 2022

De najaarseditie van Fleet & Lease is uit. Onder de noemer ‘flexibel werken = flexibele mobiliteit’ doen vele partijen uit de doeken hoe zij in deze uitdagende tijden hun propositie vormgeven. Want de ‘opties’ in de markt zijn momenteel talrijk. De één nog duurzamer dan de ander.

Download hier het hele nummer

Dat laatste stelt althans mobiliteitsexpert Carlo van de Wijer, verbonden aan de TU/e, in een videoboodschap op TrendsinAutoleasing. Hij is straks dagvoorzitter van het Mobiliteitsmanagement Event (MME ’22) op 11 oktober. Maar ook de vele interviews in dit nieuwe nummer van Fleet & Lease getuigt van een niet aflatende stroom van mooie, innovatie mobiliteitsproducten – in de breedste zin des woords. Ook geschikt om werknemers ‘blij te maken’, nodig in deze tijden van arbeidsmarktkrapte. Oplossingen die bovendien doorgaans geschikt zijn om direct in te zetten. Mits er stevig beleid aan ten grondslag ligt.

Uiteraard komen er ook de nodige fleetmanagers aan het woord, zoals Fer Derwort, winnaar van de Fleet Europe Awards van een aantal jaar geleden. Hij is inmiddels gespecialiseerd in het internationaal harmoniseren van mobiliteitsbeleid waarover hij alles vertelt in dit nummer. Marco Pijnappel, Groepscontroller bij AFAS, ziet zijn wagenpark (242 auto’s) steeds bonter worden na het instellen van één EV-autonorm.

De WoW-factor

Lees ook alles over de WoW-factor van een verkeersveiligheidstraining, mobiliteitsbeleid waar werknemers van houden, het geheim van een goede wagenparkverzekering, de al dan niet exclusieve deelfietsen (& leasefietsen) en het digitaliseren van het complete wagenpark. Maar ook: afgedankte batterijen – en wat ermee te doen – en pechhulp! Die blijkt dus per merk enorm te verschillen waardoor een fleetmanager er niet altijd op kan vertrouwen dat het goed is geregeld voor de leaserijders.

Ook als mobiliteitsaanbieder onder de aandacht komen van duizenden fleetmanagers/fleetowners (verspreiding in samenwerking met onze partner Smart Profile)? Ons volgende magazine komt 15 december uit. Neem contact op met Erik Nooij en informeer naar de vele mogelijkheden om u te profileren op onze on- en offlinekanalen! Ook richting leasemaatschappijen en andere aanbieders van zakelijke mobiliteitsproducten is Fleet & Lease en TrendsinAutoleasing.nl inmiddels uitgegroeid tot volwaardige communicatieplatformen.

Categorie: Geen
Labels: Fleet & Lease