ALD Move breidt reisaanbod uit met Tranzer

dinsdag 27 september, 2022

ALD Automotive is een samenwerking gestart met Tranzer. Hiermee wordt het ov-reisaanbod en het aanbod van deelmobiliteit voor gebruikers van de MaaS-app ALD Move verder uitgebreid. Ook moet de samenwerking organisaties helpen beter sturing te geven in hun mobiliteitsstrategie.

Met de integratie van Tranzer kan er in ALD Move nu ook in-app openbaar vervoer en andere mobiliteitsdiensten worden afgenomen. Tranzer heeft samenwerkingen met ruim 35 aanbieders van zowel ov als deelmobiliteit in binnen- en buitenland.

Volgens Meerten van Hooijdonk, Product Owner van ALD Automotive, willen steeds meer bedrijven hun medewerkers meer kunnen bieden dan alleen een leaseauto. Keuzevrijheid en flexibiliteit staat daarbij centraal. Maar het moet ook bijdragen aan de doelen die organisaties hebben om de kosten te verlagen en de CO2-uitstoot te reduceren. “Uit resultaten blijkt dat 60 procent van de gebruikers hierdoor echt hun reisgedrag aanpast en vaker de auto laat staan om een duurzamere en goedkopere manier van vervoer te nemen”, zegt Van Hooijdonk.

Ook Paul Rooijmans, founder van Tranzer, ziet al langere tijd een sterke toename in de vraag naar een modaliteiten-mix voor zakelijk vervoer. “Door deze samenwerking tussen ALD Automotive en Tranzer krijgen ALD-klanten toegang tot meer mobiliteitsopties. Het gaat hen bovendien helpen medewerkers op eenvoudige wijze duurzamer en efficiënter te laten reizen.”

Categorie: Mobility as a Service (MaaS)
Labels: ALD Automotive, Tranzer