Finalisten Mobiliteitsmanager van het Jaar bekend

woensdag 28 september, 2022

Tijdens het Mobiliteitsmanagement Event | MME ‘22, dat plaatsvindt op dinsdag 11 oktober in Hart van Holland, Nijkerk wordt voor de 19e keer de ‘Mobiliteitsmanager van het jaar award’ uitgereikt. De 3 finalisten die nog kans maken op de award zijn bekend.

De jury heeft alle inzendingen beoordeeld op de aspecten: kostenbeheersing, aantrekkelijk werkgeverschap, duurzaamheid, innovatie, impact van beleid, visie en persoonlijke inbreng & invloed. De jury heeft gekeken waar de inschrijvers zich onderscheiden op deze aspecten en de integraliteit daarvan. Op basis daarvan zijn zij tot 3 finalisten gekomen. De winnaar wordt traditiegetrouw bekend gemaakt tijdens het Mobiliteitsmanagement Event | MME 22. De finalisten zijn:

  • Mike van Gemund, Fleetmanager, Royal HaskoningDHV
  • Marc Wittenberg, Global Procurement Manager Automotive Mobility, EY
  • Jan Jaap Krijtenburg, Manager Compensation Benefits, ANWB

 

De Mobiliteitsaward is in het leven geroepen om mobiliteitsmanagers te prijzen, die op creatieve en innovatieve wijzen met oplossingen komen op het gebied van mobiliteit voor medewerkers en daarnaast Nederland op een groene, gezonde en slimme manier bereikbaar houden.

Publieksstem

Arno Veenman, verantwoordelijk voor HR beleid bij de Volksbank is de laatst verkozen Mobiliteitsmanager van het Jaar. Hiermee is hij terecht gekomen in een mooi lijstje namen met voormalige winnaars zoals: Miranda Koning (contractbeheer bij Ymere), Daan Bieleveld (Global Mobility Management, DSM), André de Boer (senior adviseur mobiliteit, Rijkswaterstaat), Patrick Langevoort (wagenparkbeheerder, Alliander), Ronald de Hoog (hoofd wagenparkbeheer, Cofely Nederland) en Nanda Cousijn (manager mobiliteit, Diemermere, a Randstad company).

De jury voor ‘Mobiliteitsmanager van het jaar award’ bestaat uit Pim de Weerd (ASML), Jos Hollestelle (Syndesmo), Arno Veenman (de Volksbank), Gertjan Sybrandi (Stedin) en Hans Verbeeten (Rabobank). Op 30 september vinden jurygesprekken plaats met de finalisten, waarna zij de winnaar bepalen.

Nieuw dit jaar is dat er een extra jurylid is: de publieksstem. Deze stem krijgt hetzelfde gewicht als de andere juryleden. Leden van de netwerkclub ‘Masters of Mobility’ die zich inschrijven voor het congres, krijgen allemaal de gelegenheid om één stem uit te brengen op één van de 3 genomineerden. Dit betekent dat de publieksstem de doorslag kan geven.

Nog niet aangemeld voor het event? Klik hier!

Categorie: Evenementen
Labels: MME '22, Mobiliteitsmanagement Event