SleeperCharger garandeert werkende laadpaal bij hotel

maandag 16 januari, 2023

Stekkerstress op reis als een van de nadelen van elektrisch rijden, het nieuwe initiatief SleeperCharger.com garandeert een (werkende!) laadpaal binnen 250 meter bij meer dan 60.000 hotels. Het werkt daarmee samen met Expedia Group.

Volgens SleeperCharger kan weliswaar bij boekingssites tegenwoordig aangevinkt worden voor ‘auto opladen bij accommodatie’, maar in 40 procent van de gevallen blijkt dat de stroompunten op locatie niet werkt of niet voldoet. De informatie wordt gebaseerd op wat het hotel zelf aangeeft en dat blijkt dus niet altijd betrouwbaar.

SleeperCharger werkt samen met Expedia Group en biedt aan EV rijders 10.000 zakenhotels, recreatiewoningen en bijzondere accommodaties aan met een laadpaal. Net zoals mensen gewend zijn bij Expedia biedt SleeperCharger reviews, scores en alle faciliteiten aan. Daarnaast heeft SleeperCharger alle openbare toegankelijke laadpalen binnen 250 meter gekoppeld aan beschikbare hotels en accommodaties. Hierdoor komen via SleeperCharger.com 50.000 extra hotels beschikbaar.

Achter SleeperCharger staan twee ondernemers: Andrew Morten en Victor van Tol. Morten heeft zijn sporen verdiend in de reiswereld, Van Tol was onder andere oprichter van SnappCar.

Categorie: Laadinfrastructuur
Labels: SleeperCharger.com