Let it fleet lanceert ‘duurzaam’ fleetsoftwarepakket

woensdag 18 januari, 2023

De Belgische wagenparkbeheerder let it fleet lanceert het nieuwe fleetmanagement-pakket Headlight dat klanten straks ook handen en voeten moet geven bij het inrichten van duurzame mobiliteit.

Het let it fleet team, met rechts Wim Buzzi die eerder European Fleet Manager bij Coca-Cola Enterprises was en later CRO West Europe bij FleetLogistics en Fleet Sales manager bij Fiat Chrysler Automobiles

Met het pakket kunnen wagenparkbeheerders onder andere hun budgetten voor autobeleid digitaal configureren en beheren, en hebben ze zicht op welke voertuigen tegen welk budget beschikbaar zijn. De ‘beste offerte’ moet er uiteindelijk uitrollen. Meerdere leveranciers kunnen er op worden aangesloten. Het moet, volgens CEO Wim Buzzi, tijd en moeite besparen en aanzienlijke kostenbesparingen brengen door de multi-bid voor elke bestelling.

Binnenkort gaat het pakket ook alternatieve mobiliteitsopties voor bedrijven ondersteunen. Want sinds de oprichting van let it fleet in 2020 ondersteunt het team bedrijven op hun weg naar zero emissie bedrijfsmobiliteit. Buzzi: “Voorheen konden we gezien worden als ‘corporate mobility architecten’, die bedrijven (van 25 tot +4000 werknemers) hielpen bij het opzetten van strategische plannen. Of het nu gaat om de elektrificatie van het wagenpark, of het opzetten van alternatieve mobiliteit. Met de lancering van Headlight kunnen we organisaties nu ook ondersteunen bij de operationele uitvoering van die nieuwe strategieën”.

Categorie: Lease- / fleetmanagement-software
Labels: Headlight, let it fleet