Nationale-Nederlanden neemt RoadsafetyLAB over

donderdag 9 maart, 2023

De verzekeraar had al een minderheidsbelang maar neemt nu The RoadsafetyLAB in zijn geheel over, waaronder VVCR-Prodrive, Prodrive Academy en de labels Hello Mobility en Gribb. Een ‘mijlpaal’, volgens Han Arts van The RoadsafetyLAB.

Han Arts, CCO van The RoadsafetyLAB

Het bedrijf blijft dan ook zelfstandig opereren met een eigen locatie en een eigen identiteit. “Deze acquisitie biedt ons continuïteit voor de toekomst en stelt ons in staat alle ambities die we hebben, zowel nationaal als internationaal, de komende jaren verder te verwezenlijken. We zijn dan ook erg verheugd over de intensivering van de samenwerking met Nationale-Nederlanden. Voor ons is dit een mijlpaal. Nationale-Nederlanden is strategisch een erg belangrijke partner in de verdere ontwikkeling van data gedreven verzekeringsoplossingen”, aldus Han Arts, CCO van The RoadsafetyLAB.

Eén van de diensten die The RoadsafetyLAB reeds aan Nationale-Nederlanden levert, is Hello Mobility. Nationale-Nederlanden heeft het concept van deze data gedreven oplossing in het verleden bedacht om bedrijven met wagenparken te helpen hun verkeersveiligheid vergroten en hun wagenparkkosten te verlagen. The RoadsafetyLAB heeft de dienst de afgelopen jaren verder geoptimaliseerd en geprofessionaliseerd.

Binnenkort een uitgebreid interview met Han Arts

Categorie: Verkeersveiligheid / Training
Labels: Gribb, Hello Mobility, The RoadsafetyLAB, VVCR-Prodrive