10.000 leaseoffertes in 1 week op LeaseVergelijker.nl

woensdag 24 juni, 2015

Naar eigen opgave heeft LeaseVergelijker.nl in één week tijd 10.000 offertes vergeleken. Volkswagen was overall de favoriet en voor privélease waren dit de Renault Clio en Mercedes A-klasse. “We weten dat privélease in opmars is, echter dat er zo’n grote interesse bij de consument bestaat heeft onze verwachtingen overtroffen.”

Screenshot van LeaseVergelijker.nl

Screenshot van LeaseVergelijker.nl

Sinds de lancering van de vergelijkingssite vorige week hebben daarvan ruim 3.000 bezoekers daadwerkelijk interesse getoond bij een leasemaatschappij. LeaseVergelijker.nl vergelijkt tot en met de kleine letters op één plek alle leasecontracten met elkaar.

Wilbert Philippo, directeur LeaseVergelijker.nl en moederbedrijf LeaseTrader, zegt dat het bezoekersaantal de verwachtingen heeft overtroffen. “Naast het grote aantal prijsvergelijkingen op onze site, hebben we ook veel reacties en vragen gekregen over autoleasing. De site is daarom direct doorontwikkeld. Voor de bezoeker zijn nu bijvoorbeeld ook de vanaf-prijzen inzichtelijk en kunnen veel antwoorden op vragen over autoleasing op de vergelijkingssite worden gevonden. Van de ins&outs bij het aangaan van een leasecontract tot het inleveren van de leaseauto aan het einde van het contract.”

Onafhankelijk

LeaseVergelijker.nl stuurt de bezoekers door naar de site van de leasemaatschappij als zij hun vergelijking hebben gemaakt. De leasemaatschappij betaalt een vergoeding per bezoeker. Deze vergoeding is voor alle leasemaatschappijen hetzelfde. Zij hebben zelf geen mogelijkheden om door meer te betalen beter of hoger bij ons in de resultaten te komen. De leasemaatschappijen leveren de data zelf aan of deze wordt door LeaseVergelijker.nl van de sites gehaald en verwerkt in het systeem. Philippo: “Wij maken duidelijke afspraken met leasemaatschappijen. Zij geven ons aan welke voorwaarden bij de geleverde prijzen horen en wij zorgen voor de controle hierop”.

Selectiecriteria

De particuliere en zakelijke leaseopties zijn groot. Zo bestaat er een vergelijking tussen de verschillende leasevormen op basis van contractduur, eigen risico, vervangend vervoer, zomer- en winterbanden, jaarlijks aantal kilometers, pechhulpverlening, verzekeringen en belastingcategorie. Met name in de verzekering door schadevrije jaren of de leeftijd van de bestuurder kan een onverwacht groot prijsverschil ontstaan.

Lees hier ons eerdere interview met Wilbert Philippo over LeaseVergelijker.nl

Categorie: Private lease / Privélease
Labels: LeaseTrader