Hertz breidt uit met extra vestigingen

dinsdag 12 september, 2023

Via de (franchise) samenwerking met Autolease Twente opent autoverhuurder Hertz nieuwe vestigingen in Hengelo, Almelo en Enschede. Ook komt er een nieuwe ‘eigen’ Hertz-vestiging in de Jaarbeurs bij Utrecht.

De nieuwe ‘eigen’ vestiging van Hertz in de Jaarbeurs in Utrecht

Die laatste vestigingen is een samenwerking met Koninklijke Jaarbeurs. De vestiging bevindt zich in het entreegebied van het Beurs- en congresgebouw van Jaarbeurs op loopafstand van Utrecht Centraal. Volgens Jaarbeurs-CEO Jeroen van Hooff past dit ook goed in de duurzaamheidsplannen van de Jaarbeurs. “Het huren van een auto kan, in combinatie met het reizen met de trein, een goed duurzaam alternatief zijn voor het hebben van een eigen auto. Daar komt bij dat Hertz één van de grootste elektrische huurvloten in Europa heeft. Dit ligt in lijn met onze weg naar CO2-neutraliteit en past in de strategie en ambitie van Jaarbeurs om de meest duurzame organisator en facilitator van Europa te worden.”

De nieuwe vestigingen in het oosten des lands komen er via franchisenemer Autolease Twente. Als franchisenemer van Hertz wil de leasemaatschappij een groot aantal zakelijke klanten in de regio Twente toevoegen aan de huidige autoverhuuractiviteiten.

Hertz heeft zo’n 47 vestigingen in Nederland waarvan 35 franchiselocaties.

Categorie: Huur & Deelauto's
Labels: Autolease Twente, Hertz