Hooikammer, AutodealerXL en 2trde.com slaan handen ineen

woensdag 13 september, 2023

Hooikammer Groep gaat samenwerken met online autoveiling AutodealerXL en remarketingplatform 2trde. Hooikammer zal voor beide automotive bedrijven de fleetservice activiteiten verzorgen.

De activiteiten die Hooikammer zal uitvoeren bestaan onder meer uit het transporteren, inspecteren en stallen van voertuigen, alsmede het verkoop klaar maken door de voertuigen professioneel te reinigen en poetsen. Met het nieuwe partnerschap springt (het onafhankelijke) Hooikammer in op de groeiende behoefte bij automotive organisaties voor het ontzorgen van het gehele fleetservice-proces, waarbij het veilingproces dan tot de corebusiness van de partner behoort. “We werken geheel passend binnen de filosofie van onze beide nieuwe partners: snel, efficiënt en tegen maximale opbrengst”, aldus sales- en marketingmanager Gerhard Prent van Hooikammer Groep.

1500 erkende autobedrijven

AutodealerXL is een online veilinghuis voor merkdealers, merkspecialisten en universele autobedrijven. In de veilingen biedt AutodealerXL dagelijks keus uit tientallen gebruikte voertuigen. Dit aanbod is afkomstig van particulieren die via de site AutoDealsXL hun auto te koop aanbieden. In totaal maken in Nederland 1500 erkende autobedrijven gebruik van de veilingen van AutodealerXL.

Dankzij de nieuwe integratie met 2trde, beschikt AutodealerXL nu ook over een ruim internationaal B2B aanbod. Het van oorsprong Duitse 2trde kwam vorig jaar naar Oostenrijk en Nederland. “Daarmee kunnen we nieuwe koopkracht toevoegen aan het toenemende internationale aanbod van voertuigen’’, aldus Jeroen Kamer van 2trde Nederland. “Hooikammer neemt hier een onmisbare operationele rol in deze samenwerking.”

Lees hier ons eerdere interview hoe Hooikammer als ‘hub’ wil gaan dienen voor diverse fleetservices.

Categorie: Pechhulp(diensten)
Labels: Hooikammer Groep