Nieuwe private lease-vergelijker in de lucht

dinsdag 30 juni, 2015

Private-Lease.com is een nieuw platform voor private lease-aanbieders. Bedoeld voor de consument die op zoek is naar de juiste partij voor een private leaseauto. Net als de onlangs gelanceerde LeaseVergelijker (van LeaseTrader) wil het de nummer één worden op het gebied van privélease-aanbiedingen.

Tim van der Vooren, initiatiefnemer van Private-Lease.com

Tim van der Vooren, initiatiefnemer van Private-Lease.com

Tim van der Vooren, initiatiefnemer van Private-Lease.com, benadrukt dat het een onafhankelijke website betreft. “Vaak zie je dat consumenten gelokt worden met kreten als, vanaf €149 of €179 all-in, maar als de consument dan verder gaat klikken, wordt de prijs toch al snel fors hoger. Ik wil graag alle aanbieders een platform geven waar de prijs voor de consument volledig transparant is. Daarnaast merk ik dat er behoefte is aan een ‘marktplaats’ voor het private lease aanbod. Omdat het nieuw is voor veel bedrijven adverteren ze er wel mee, maar kunnen (willen) ze er nog niet de energie erin stoppen die nodig is om het succesvol aan te pakken. Zo staan er bijvoorbeeld vaak geen emailadressen of telefoonnummers bij een private lease actie van een individuele aanbieder.”

Wilbert Philippo, initiatiefnemer van LeaseVergelijker, zegt alle initiatieven op dit vlak toe te juichen. Mits ze onafhankelijk en transparant zijn. “Dit zal alleen maar bijdragen aan het toekomstige succes van private lease.”

Wel merkt Philippo op dat op Private-Lease.com niet alle voorwaarden direct inzichtelijk zijn. Zo wordt bij een vergelijking op LeaseVergelijker vermeldt wat de kosten zijn van meerkilometers. Bij een vergelijking op Private-Lease.com is dit niet meteen helder.

Categorie: Private lease / Privélease
Labels: Privatelease.com