Toogethr en EasyPark openen zakelijke parkeerterreinen voor particulieren

donderdag 16 november, 2023

Door de samenwerking met EasyPark kunnen Toogethr-klanten hun overtallige bedrijfsparkeerplekken beschikbaar stellen voor gebruik aan particulieren. Bedrijven kunnen daarmee flexibeler omgaan met mobiliteit en parkeerlocaties.

Automobilisten vinden, parkeren en betalen de aangeboden parkeerplekken via de EasyPark-app, waarna het in- en uitrijden van de locatie wordt geregeld via kentekenherkenning. Zodra het kenteken van het voertuig herkend wordt en in dit geval koppelt aan de app, opent de slagboom vanzelf. Ook stopt de parkeertransactie vanzelf bij het verlaten van de garage, de betaling verloopt via de app.

Volgens Jessica Vennik van EasyPark hebben bedrijven vaak parkeerplaatsen over, zeker in het weekend. “Ook worden de parkeerplekken vaker tegen een goedkoper tarief aangeboden. Door efficiënter gebruik te maken van al bestaande en beschikbare ruimte en bezoekers hier rechtstreeks heen te leiden, draagt dit positief bij aan de bereikbaarheid en leefbaarheid van de steden.”

Met de samenwerking kunnen bedrijven dus de omzet uit de parkeergelegenheden verhogen, benadrukt Robbert Sanders, CMO bij Toogethr. “Het is bovendien veilig omdat alle gebruikers bij EasyPark of Toogethr geregistreerd zijn, en dit betekent dat er geen onbekenden op jouw parkeerterrein staan. Hierdoor kan er bijvoorbeeld bij een calamiteit met alle gebruikers van jouw parkeerterrein worden gecommuniceerd. Daar komt bij dat de koppeling met EasyPark voor zowel bestaande als nieuwe klanten, met een druk op de knop, eenvoudig te realiseren is.”

Categorie: Parkeren
Labels: EasyPark, Toogethr