Arval komt samen met XXImo met Arval Mobility Pass

maandag 20 november, 2023

Leasemaatschappij Arval heeft een Europees partnerschip gesloten met betaal- en mobiliteitsplatform XXImo. Nederland bijt nu de spits af met de Arval Mobility Pass, een betaalkaart, app en beheerportaal om zakelijke mobiliteit voor zowel werkgevers als werknemers eenvoudiger te maken.

De Arval Mobility Pass is geïntegreerd met de betaaltechnologie van Visa, waardoor een brede dekking van mobiliteitsdiensten in Europa wordt gegarandeerd – van parkeren tot openbaar vervoer, deelmobiliteit, zakelijk rijden en taxi’s. Te betalen dus met de fysieke of digitale Visa-kaart, Google Pay of Apple Pay, bijvoorbeeld via smartphone of smartwatch.

Bovendien kan ook de CO2-uitstoot worden bijgehouden. Dit maakt het een uitkomst voor bedrijven in Nederland met 100 werknemers of meer, die vanaf 2024 verplicht de CO2-uitstoot van de zakelijke reizen van hun werknemers moeten registreren. Bovendien biedt het werkgevers een pakket aan hulpmiddelen voor mobiliteitsbeheer, controle en monitoring via het Arval Mobility Pass-portaal. Dit stelt werkgevers in staat om hun mobiliteitsbeleid realtime te implementeren, op zowel individueel niveau als op groepen werknemers. Hierdoor worden mobiliteitsbudgetten gestroomlijnd en worden interne mobiliteitsrichtlijnen gemakkelijk gevolgd.

Volgens Amélie Phélip, Director Mobility bij Arval, biedt de Arval Mobility Pass het ideale platform om het steeds veranderende mobiliteitsgedrag van medewerkers te ondersteunen. “Of ze nu een auto van de zaak rijden, met het openbaar vervoer reizen of een andere vorm van mobiliteit gebruiken. Ons doel is om tegemoet te komen aan de behoeften van onze zakelijke klanten met innovatieve multimobiliteitsoplossingen die op maat zijn gemaakt voor Mobility-as-a-Service.”

Categorie: Brandstof- & mobiliteitskaarten
Labels: Arval, Arval Mobility Pass, XXImo