Enterprise lanceert shortlease in Nederland

dinsdag 5 december, 2023

Autoverhuuurder Enterprise biedt nu ook shortlease aan in Nederland. De contracten hebben een looptijd van minimaal een maand en doorgaans maximaal een jaar.

Bij CEO Thomas Wolters van Enterprise Car Sharing & Rental stond shortlease al langer op het verlanglijstje. Want steeds meer klanten vragen erom. “Van zzp’ers die voor een speciale opdracht mobiel moeten zijn, tot het mkb en multinationals die tijdelijke medewerkers van passend vervoer willen voorzien. Ook particulieren kunnen van onze shortleasedeals gebruikmaken.”

Enterprise stelt een breed assortiment van de modellen uit de vloot beschikbaar voor shortlease, van compact tot luxe en ruim. En ook 100% elektrische varianten, zoals de Cupra Born die tevens het middelpunt van de introductiecampagne vormt en voor een scherpe prijs verkrijgbaar is. “Die campagne lijkt zijn werk te doen, want we hebben de bandbreedte van de website al op moeten schroeven en de eerste contracten zijn ook reeds afgesloten”, aldus Wolters.

Met een jaaromzet van 35 miljard USD en 2,3 miljoen auto’s in beheer is Enterprise de grootste autoverhuurder ter wereld. In Nederland is Enterprise inclusief de labels Alamo en National via een franchise onder leiding van Thomas Wolters sinds 2013 actief. Intussen zijn er 6 vestigingen in ons land en telt het park zo’n 2.000 voertuigen.

Categorie: Huur & Deelauto's
Labels: Enterprise