Van Mossel wordt e-Mobility Service Provider (eMSP)

dinsdag 6 februari, 2024

Van Mossel Automotive Group is officieel een e-Mobility Service Provider (eMSP) geworden. Het onderdeel ‘Van Mossel Energie’ biedt naast laadpalen, nu ook laadpassen (& apps) en abonnementen.

Hiermee breidt Van Mossel de dienstverlening uit en worden klanten ook volledig ontzorgd op het gebied van elektrisch autorijden. Dat geldt zowel voor de zakelijke als particuliere klanten.

Volgens Bas Huijzer, divisiedirecteur Van Mossel Automotive Group, is hiervoor gekozen om grip te houden op alle zaken rondom elektrisch rijden. En om daarbij de klanttevredenheid te borgen. “Dit laatste is in de energiewereld geen algemeen goed en hier brengen we graag verandering in”, aldus Huijzer.

Transparantie

Joep Hazeu, manager Van Mossel Energie, benadrukt het belang van transparantie in de wereld van laadpassen, waarin Europese consumenten vaak te maken hebben met verschillende aanbieders met hun eigen verdienmodellen en tarieven. “We wilden een laadpas ontwikkelen die energiemaatschappij- en merkonafhankelijk is, zo transparant mogelijk wat betreft tarieven, en tegelijkertijd de mogelijkheid biedt om uit te breiden met nieuwe technologieën op het gebied van slim laden en mobiliteit.”

De uitrol naar andere Europese landen waar Van Mossel actief is, zal spoedig volgen, meldt het bedrijf.

Categorie: Laadinfrastructuur
Labels: Van Mossel Automotive Groep