Fleet & Lease: onderzoek naar laadinfrastructuur

donderdag 8 februari, 2024

Wat is er nodig voor bedrijven om succesvol de transitie in te gaan? In onze eerstvolgende uitgave van Fleet & Lease leest u hier het nodige over. Zoals over de (ondoorzichtige) laadinfrastructuur-markt waar Fleet Support momenteel onderzoek naar doet.

Over dat onderzoek leest u straks alles in het maart-nummer van Fleet & Lease. Ook komen we weer over de vloer bij enkele fleetowners die in de praktijk laten zien hoe zij hun energie- en mobiliteitstransitie vormgeven.

Daarnaast hoort u van bedrijfswageninrichter bott samen met Veth Automoitive, lezen we over de visie van Nissan, Mercedes, Volvo en smart hoe zij transitie voor zich zien, geeft de Verkeersveiligheidsgroep Nederland handvaten voor een (elektrische) veilige verkeersdeelname van werknemers en laat bp klanten aan het woord hoe zij (deels) overschakelen op elektrische mobiliteit. Inzichten op de (booming) occasionmarkt – en de actuele restwaardeproblematiek – krijgt u te horen van de grootste (internationale) occasionplatformen AUTO1 Group en Openlane.

En dat is maar een deel van de artikelen. Wilt u als aanbieder van mobiliteitsproducten en/of -diensten uw eigen propositie voor het voetlicht brengen? Neem snel contact op! De deadline is eind deze maand. Door ons unieke adressenbestand, met NAW-gegevens van fleetmanagers of andere stakeholders die binnen bedrijven verantwoordelijk zijn voor mobiliteit, komen we altijd bij úw doelgroep terecht.

Neem contact op met Erik Nooij en informeer naar de mogelijkheden om u te profileren op onze on- en offlinekanalen! In het magazine zijn nog maar enkele pagina’s over. Ook richting leasemaatschappijen en andere aanbieders van zakelijke mobiliteitsproducten is Fleet & Lease (en TrendsinAutoleasing.nl) uitgegroeid tot hét communicatieplatform.

erik@trendsinautoleasing.nl

06 – 41 286 228

Categorie: Geen
Labels: Fleet & Lease