Goodyear Retail Systems sluit zes nieuwe partners aan

maandag 19 februari, 2024

Goodyear Retail Systems (GRS) heeft dit jaar al zes nieuwe vestigingen aangesloten van het concept Uw Bandenspecialist. In totaal zijn er nu 98 vestigingen.

Pand Leen Post banden te Schelluinen

Franchisegever GRS – een dochteronderneming van Goodyear – heeft de concepten Uw Bandenspecialist en Premio Banden + Autoservice. Groei was de inzet en die lijkt nu ook uit te komen. “In de afgelopen twee maanden werden twee nieuwe vestigingen van Leen Post Banden in Schelluinen en Sliedrecht aangesloten en in januari werden de winkels van Roland Banden in Elst (Gld) en W&M Banden in Kerkdriel toegevoegd aan het netwerk van Uw Bandenspecialist. Een goed begin van het nieuwe jaar”, aldus GRS Retail Manager Benelux Martijn van de Meent.

Daarnaast hebben Oosterink Banden in Doetinchem en Best Band in Best de contracten getekend; deze bedrijven zullen in de loop van deze maand worden aangesloten op de GRS-systemen.

Procesoptimalisatie

De belangrijkste reden voor de nieuwe partnerbedrijven om zich aan te sluiten bij Goodyear Retail Systems was het sterk uitgebreide aanbod van GRS-Services in de afgelopen twee jaar. Volgens Van de Meent overtuigt vooral de ondersteuning en systemen, die specifiek voor banden- en autoservice specialist, samen met collega’s uit Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland zijn ontwikkeld: “Het uitgebreide aanbod van diensten op het gebied van inkoop, ondersteuning bij marketing en de digitalisering van bedrijfsprocessen – zowel binnen als buiten de werkplaats – en de online zichtbaarheid worden door de dealers als zeer positief ervaren. Het exclusief voor GRS-partners ontwikkelde ERP-pakket GRIPS (op basis van Microsoft Business Central), waarvoor recent meerdere ondernemers uit ons netwerk hebben gekozen, heeft ook indruk gemaakt op onze nieuwe leden en is een verdere hulp voor procesoptimalisatie in hun bedrijf.”

Lees hier ons eerdere interview met Van de Meent over GRS en hoe we het bedrijf als bandenschakel moeten zien tussen het wagenpark van de leasemaatschappij of fleetowner

Categorie: Reparatie Onderhoud Banden (ROB)
Labels: Goodyear Retail Systems (GRS), Uw Bandenspecialist