Fleet & Lease zomereditie online

vrijdag 31 juli, 2015

Nog niet onze Fleet & Lease zomereditie van Management Info (fueled by TrendsinAutoleasing) ontvangen? Bekijk hem hier online. Dankzij de samenwerking met Fleet Profile zijn het – met afstand – de grootste titels op het gebied van zakelijke mobiliteit.

MIF_2015

Klik op de afbeelding om het nummer te downloaden (PDF)

Databasemarketingorganisatie Fleet Profile beschikt over een eigen database met uitgebreide informatie over het wagenpark én relevante contactpersonen van de TOP 30.000 bedrijven en instellingen in de Benelux. Zowel de (printuitgave) Management Info Fleet & Lease als de online titel TrendsinAutoleasing putten uit deze unieke database.

Een eerste uitgave is deze zomer verschenen met een oplage van ruim 18.000 exemplaren. Inmiddels wordt gewerkt aan het winternummer dat eind november verschijnt. Ook hierin zal Fleet Profile niet alleen de adressen leveren maar ook een onderzoek presenteren naar ‘trends & ontwikkelingen’ op het gebied van mobiliteit.

Fleet Profile helpt aanbieders van mobiliteitsproducten op de shortlist te komen van leaserijder én fleetowner. Geen gemakkelijke opgave in de sterk veranderende mobiliteitsmarkt, aldus Rob Groenen van Fleet Profile in een eerder interview met TrendsinAutoleasing.

Wilt u fysiek het nummer ontvangen? Stuur een mail met uw adresgegevens naar redactie@trendsinautoleasing.nl

Deelnemen aan ons volgende nummer? Neem contact op met Ferdinand Oldemaat (06 1368 1475) of Bart Luteijn (06 5246 3478) of info@trendsinautoleasing.nl

Categorie: Geen categorie
Labels: Management Info, WespMedia