Lease krijgt nieuw platform voor klantbeoordelingen

donderdag 27 augustus, 2015

Reviewplatform over dienstverleners Opiness.nl start vandaag de rubriek ‘Opiness voor autolease’ in samenwerking met de belangenvereniging Vereniging Zakelijke Rijders (VZR). De samenwerking met het andere platform, autolease.tevreden.nl, blijft.

OpinessVZR komt jaarlijks met de verkiezing ‘beste leasemaatschappij van het jaar’, in samenwerking met het onafhankelijke onderzoeksbureau Tevreden.nl uitgevoerd via het platform autolease.tevreden.nl. Dit bureau blijft dat doen, maar wordt straks ook gevoed door de reviews op ‘Opiness voor autolease’.

Het is de bedoeling dat (potentiële) leaserijders en fleetmanagers een geschikte maatschappij kiezen door de ervaringen van anderen te lezen. Ook is het voor leaserijders mogelijk om zelf hun mening te geven over hun leasebedrijf.

Linda Schulte, co-founder van Opiness: “Het is voor leaserijders interessant om voordat zij een keuze maken de ervaringen van andere klanten te lezen om te zien of deze maatschappij bij hen past. Ook voor de leasebedrijven zelf is het essentieel om eerlijke en onafhankelijke feedback te krijgen en te kunnen verwijzen naar onafhankelijke klantreviews.”

Categorie: Marktcijfers / brancheberichten
Labels: Opiness, VZR