Hertz neemt 50 Jaguars XE in gebruik

maandag 21 september, 2015

Autoverhuurder Hertz Benelux neemt 50 nieuwe Jaguar XE-modellen op in haar vloot, de eerste exemplaren zijn inmiddels afgeleverd. Volgens Hertz niet alleen een stijlvolle aanwinst voor het park maar ook met een gunstige total cost of ownership (TCO).

Henk van den Helder van Hertz (l) en Guido Pot van JLR

Henk van den Helder van Hertz (l) en Guido Pot van JLR

Hertz Benelux zet met deze stap het exclusieve partnership met Jaguar Land Rover Benelux voort. Hertz was twee jaar geleden de eerste autoverhuurder die de F-TYPE in de huurvloot opnam. Ook andere (exclusieve) modellen van Jaguar en Land Rover zijn via Hertz te boeken.

Hertz is de eerste grote autoverhuurder die de XE in de huurvloot opneemt. Klanten (Belgie en Nederland) krijgen de beschikking over een XE met 2.0 turbodieselmotor in combinatie met een automatische transmissie.

Voor Guido Pot, Fleet & Business Director Benelux van Jaguar Land Rover, is de samenwerking een manier om de auto bij een grote groep onder de aandacht te brengen.

In een eerder interview met TrendsinAutoleasing schetste Pot hoe hij de organisatie heeft klaargestoomd voor de fleetmarkt.

Categorie: Huur & Deelauto's
Labels: Hertz, Jaguar Land Rover