LeasePlan met MINI op Drie Dwaze Dagen

woensdag 14 oktober, 2015

Op de allerlaatste Drie Dwaze Dagen (21 t/m 25 oktober) van de Bijenkorf biedt LeasePlan een private leasecontract voor een MINI Cooper 5-deurs tegen een (vanaf)prijs van 333 euro. Het is voor het eerst dat het warenhuis een leaseauto aanbiedt tijdens dit jaarlijkse fenomeen.

DDD_leaseplanVoorafgaand aan de Drie Dwaze Dagen (DDD), kunnen consumenten informatie verkrijgen bij de gratis private lease servicedesk van LeasePlan over de keuze-opties, de kosten en de voorwaarden voor de MINI Cooper 5-deurs.

De aanbieding tijdens de DDD komt voort uit een samenwerking tussen de Bijenkorf, MINI en LeasePlan. Martijn Versteegen, Marketing Directeur LeasePlan: “Met deze specifieke aanbieding, maken we private lease opnieuw voor een breed publiek toegankelijk met een auto die perfect past bij het hoge kwaliteitsimago van De Bijenkorf.”

De private lease actie is af te sluiten bij zeven Bijenkorf filialen, op de website van LeasePlan en in de Occasion Centers van LeasePlan in Moordrecht (A20), Veghel (A50) en Breukelen (A2).

Eerder hield LeasePlan private leaseacties bij de Albert Heijn , MediaMarkt en V&D. Ook is het een samenwerking aangegaan met de ANWB.

Overigens heeft de Bijenkorf recent te kennen gegeven te stoppen met de Dwaze Dagen. Het zou het imago van de keten niet ten goede komen.

Categorie: Private lease / Privélease
Labels: LeasePlan