Nieuw Autoleaseman intermediair voor ZZP’er en particulieren

vrijdag 16 oktober, 2015

De Hypotheker van de autoleasecontracten. Zo positioneert de nieuwe intermediair Autoleaseman zich in de markt. Het bedrijf werkt samen met gevestigde leasemaatschappijen, zoals Alphabet, Arval en LeasePlan.

Maik Dielissen van Autoleaseman

Maik Dielissen van Autoleaseman

Autoleaseman richt zich op de groeiende groep leasende MKB’ers, ZZP’ers en particulieren. De intermediair belooft exacte inzichten in de kosten, op de consument gerichte, begrijpelijke taal en een leasecontract dat qua voorwaarden en prijs past bij de klant.

Volgens oprichter Maik Dielissen (oa ex-LeasePlan) is het vinden van een passend leasecontract voor een auto door de ingewikkelde voorwaarden bijna net zo complex als het afsluiten van een hypotheek. “Om een leasecontract te krijgen dat goed bij de klant past, moet je precies weten hoe die voorwaarden in elkaar zitten én moet je dat kunnen koppelen aan de specifieke mobiliteitsbehoefte van de klant,” aldus Dielissen.

Autoleaseman werkt samen met gevestigde leasemaatschappijen, zoals Alphabet, Arval en LeasePlan. “We fungeren daarbij als intermediair en adviseur tussen klant en leasemaatschappij. Waarbij de ideale combinatie tussen leasemaatschappij en klant wordt gezocht. We zijn de Hypotheker van de autoleasecontracten.”

 

Categorie: Marktcijfers / brancheberichten
Labels: Autoleaseman