Renault uitgeroepen tot ‘bedrijfsautomerk van het jaar’

dinsdag 20 oktober, 2015

Renault is door ondernemersorganisatie EVO uitgeroepen tot ‘Bestelautomerk van het Jaar’. De winnaar van de enige publieksprijs voor bestelauto’s werd vandaag bekend gemaakt tijdens de opening van de BedrijfsautoRAI 2015. Vooral het brandstofverbruik voldeed aan de verwachtingen.

Links: Machiel van der Kuijl, algemeen directeur EVO. Rechts: Pascal Schmitt, Wereldwijd Sales & Marketing Director LCV Renault

Links: Machiel van der Kuijl, algemeen directeur EVO. Rechts: Pascal Schmitt, Wereldwijd Sales & Marketing Director LCV Renault

Honderden ondernemers – samen goed voor meer dan zesduizend bestelauto’s – beoordeelden de merken in hun wagenpark op diverse aspecten,  zoals brandstofverbruik, uitvoeringsmogelijkheden, bestuurderservaringen, dealernetwerk en innovatief vermogen.

Behalve dat het brandstofverbruik zelfs meer dan aan de verwachtingen voldeed, beoordeelden veel bestuurders de rijervaringen met de Renault-bestelauto’s als zeer goed. Ook scoorde Renault uitstekende punten op het gebied van lage onderhoudskosten, terwijl de door het dealernetwerk verleende service hoog wordt aangeslagen.

De ‘Bestelautomerk van het Jaar’-trofee werd op de openingsdag van de BedrijfsautoRAI 2015 uitgereikt door Machiel van der Kuijl, de algemeen directeur van EVO. De prijs werd namens Renault Nederland in ontvangst genomen door Pascal Schmitt, Wereldwijd Sales & Marketing Director  Light Commercial Vehicles (LCV) bij Renault.

Categorie: Prijzen & Awards
Labels: BedrijfsautoRAI, Renault