Renault Talisman vanaf 30.500 euro

woensdag 28 oktober, 2015

Renault heeft de prijzen bekend gemaakt van haar nieuwe D-segmentauto, de Talisman. De Sedan is er vanaf 30.500, de Estate vanaf 31.790 euro. De Nederlander Laurens van den Acker tekende voor het design, de auto komt begin 2016 op de markt.

De bijtelling voor de dieselversie met 110 pk is in volgend jaar 21%. De krachbron heeft een uitstoot van 95 g/km bij een gemiddeld verbruik van 3,6 l/100 km.

De Renault Talisman: vanaf begin volgend jaar op de markt

De Renault Talisman: vanaf begin volgend jaar op de markt

De sterkere dieselmotoren – de Energy dCi 130 en de Energy dCi 160 – zijn leverbaar voor twee uitvoeringen waaronder de Initiale Paris. Deze topuitvoering is standaard voorzien van de automatische zestraps EDC-transmissie, die voor de andere diesels optioneel verkrijgbaar is.Het benzineaanbod wordt gevormd door de Energy TCe 150 en TCe 200. Deze motoren zijn standaard in combinatie met de automatische zeventraps EDC-transmissie.

Net als de nieuwe Renault Espace krijgt ook de Talisman op de duurdere uitrusting niveaus het 4Control systeem, waarmee, dankzij de vier meesturende wielen, de Talisman wendbaarder wordt in het stadsverkeer. Bij hogere snelheden zorgt 4Control voor extra stabiliteit en koersvastheid, zegt Renault.

Categorie: Leasetoppers
Labels: Renault