Nog enkele plaatsen vrij op nieuw themapaviljoen Mobiliteit (Vakbeurs Facilitair)

dinsdag 3 november, 2015

Met gemiddeld 17.000 bezoekers is Vakbeurs Facilitair de grootste beurs voor facility managers en inkopers. EXPOMotion en TrendsinAutoleasing organiseren voor de komende editie een ‘all-inclusieve’ themapaviljoen Mobiliteit.  Er zijn nog enkele plaatsen vrij.

Op het paviljoen komen acht bedrijven met een geheel eigen propositie op het gebied van (zakelijke) mobiliteit. Gelijk optrekken met elkaar, verhoogt in dit geval de individuele attentiewaarde.

Schets van het Mobiliteitspaviljoen op Vakbeurs Facilitair

Schets van het Mobiliteitspaviljoen op Vakbeurs Facilitair

Kenmerkend voor een paviljoenstand is de lange, open zijde aan het gangpad, waardoor er een maximale mo­gelijkheid is tot het leggen van contact met bezoekers. Vergelijk het met een taartpunt. Daarnaast biedt de achterzijde aan deelnemers de kans zich tot een hoogte van meer dan 4,5 meter te presenteren aan voorbijgangers. Bedenk dat een kwart van de beslissingen op het gebied van mobiliteit door facility managers en inkopers worden genomen!

Tenslotte is de all-in-prijs ook all-in­clusive. Dus inclusief inrichting, basis-communicatiepak­ket*, standaard stroomvoorziening en standbouw.

Ook deelnemen? Er zijn nog enkele plaatsten beschikbaar!

Facts

–          17.000+ bezoekers

–          400+ standhouders

–          Themaroutes

–          Symposia

–          Themapresentaties

–          Presentaties standshouders

–          Basis-communicatie-pakket*

–          Ook individuele stands in te richten

–          13, 14 & 15 januari 2016, Brabanthallen. ’s-Hertogenbosch

*Het basis-communicatiepakket (in deze bijlage) zorgt ervoor dat stand­houders niet alleen tijdens de drie beursdagen maar het gehele jaar door onder de aandacht worden gebracht van (potentiële) bezoekers en collectieve activiteiten worden georganiseerd. Dat gebeurt niet alleen in het beursmagazine en bezoekersmagazines. Er is ook het Kennis- en informatiecentrum http://www.centrumfacilitair.nl/, waarmee alle bezoekers van en voorgeregis­treerden voor de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2016 digitaal bereikt kunnen worden.

Meer informatie over deelname aan de vakbeurs? Neem contact op met Patrick van Tilburg van Expomotion (info@expomotion.nl of 06-26110245)

Kijk in onze agenda voor meer informatie over vakbeurs Facilitair (& Gebouwbeheer).

Categorie: Evenementen
Labels: Expomotion, Vakbeurs Facilitair