TomTom integreert data van Shell-brandstofkaart

dinsdag 10 november, 2015

TomTom Telematics introduceert een dienst die data van euroShell Cards integreert in zijn WEBFLEET-platform, waardoor brandstoftransacties en brandstofbeheerinformatie voor gebruikers beschikbaar zijn in één systeem. Het moet bedrijven helpen hun brandstofkosten en CO2-uitstoot te verminderen.

shell_pasVolgens Thomas Schmidt, Managing Director van TomTom Telematics, heeft zijn bedrijf een krachtig portfolio en hoge prestatiestandaarden om wagenparken te helpen brandstofefficiëntie te verbeteren. “Iets wat goed aansluit op de verwachtingen van Shell-klanten.”

Daarnaast biedt de integratie van euroShell Cards-brandstofdata met WEBFLEET fleetmanagers een completer beeld, zegt Schmidt. “Dat stelt hen in staat alle aspecten van brandstofefficiëntie te optimaliseren en beheren.”

Parminder Kohli, General Manager Business Development van Shell Commercial Fleet, benadrukt dat brandstof een van de grootste kostenposten is als je een wagenpark beheert. “Echter, door bedrijven te voorzien van inzicht in bestuurders-, voertuigen- en brandstofgegevens zijn verbeterpunten eenvoudiger aan te wijzen en aan te pakken. Dat helpt bedrijven hun kosten en hun CO2-uitstoot te verlagen.”

Categorie: Brandstof- & mobiliteitskaarten
Labels: Shell, TomTom Telematics