Nominaties open voor mobiliteitsmanager van het jaar

donderdag 14 januari, 2016

Voor de dertiende keer zal tijdens het Fleetmanagement event op 24 mei de prestigieuze Mobiliteitsmanager van het jaar award worden uitgereikt. Vanaf vandaag staat de inschrijvingslijst open, meldt organisator Heliview.

mobiliteitsmanager-van-het-jaarBent u verantwoordelijk voor mobiliteit in de functie van mobiliteitsmanager, fleetmanager, HR manager, inkoop manager, financieel manager of facilitair manager, en heeft u zichtzelf in de afgelopen jaren onderscheiden in uw organisatie op het gebied van mobiliteit? Vanaf vandaag is het mogelijk om uzelf aan te melden of om iemand te nomineren voor deze award.

De awardcommissie bepaalt wie er Mobiliteitsmanager van het jaar 2016 wordt. Dit jaar is Daan Bieleveld toegetreden tot de awardcommissie. Bieleveld (DSM) won in 2015 de award. De commissie bestaat verder uit Henk Winckens (Mobility Manager Enexis), Henk Gerritse (Procurement Manager Koninklijke BAM groep), John de Gier, Martin Lans (voorzitter VNF) en Ronald Postma (founding partner Syndesmo).

Aanmelden kan via de website mobiliteitsmanageraward.nl. De inschrijving staat open tot 4 maart.

Categorie: Evenementen
Labels: Fleetmanagement event, Heliview