Themapleinen en brainstormsessies op Fleetmanagement event

vrijdag 26 februari, 2016

Het komende (Heliview) Fleetmanagement event (24 mei) krijgt een vernieuwd concept met onder andere themapleinen en brainstormsessies. Ook krijgt het een nieuw onderkomen: het NBC in Nieuwegein wordt verruild voor de Van Nelle Fabriek in Rotterdam.

Stijn van den Broek, projectmanager van het Fleetmanagement event

Stijn van den Broek, projectmanager van het Fleetmanagement event

Uit de evaluaties van het voorgaand jaar werd het Stijn van den Broek, projectmanager van het Fleetmanagement event, duidelijk dat er voor de 2016-editie grootschalige vernieuwing moesten worden doorgevoerd. “Eén van de punten uit de uitgebreide evaluatie, was dat bezoekers graag meer met elkaar in contact komen. Precies dat is de reden waarom we dit jaar één-op-één gesprekken gaan faciliteren tussen bezoekers.”

Het invoeren van themapleinen is een van de grotere veranderingen in het event. Waar de verschillende soorten standhouders voorheen door elkaar stonden, kiest organisator Heliview er nu voor om de standhouders te clusteren op vier themapleinen: Telematica & Big Data, Nederland Elektrisch, Slim Werken – Slim Reizen en Start-up & Innovatie.

Daarnaast worden er brainstormsessies georganiseerd. Tijdens deze sessies hebben bezoekers de mogelijkheid om in een relatief klein gezelschap uitgebreid stil te staan bij actuele thema’s binnen mobiliteit. De volgende thema’s komen hierbij aan bod:

  • Private lease: “Private lease vervangt op termijn de auto van de zaak”
  • Mobiliteitsbudgetten: “De rekening van het mobiliteitsbudget gaat naar de medewerker”
  • Autodelen: “Met autodelen kan ik mijn vloot halveren”
  • EV: “Full EV en waterstof zijn de toekomst”

Het Fleetmanagement event verhuist bovendien dit jaar naar De Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Alle veranderingen moeten het event, volgens Van den Broek, naar een next level brengen.

Categorie: Evenementen
Labels: Fleetmanagement event, Heliview