Ford breidt luxe Vignale-lijn uit

dinsdag 1 maart, 2016

Ford heeft vandaag op de Geneve International Motor Show de volgende fase in de product- en eigenaarservaring van het luxueuze Ford Vignale-assortiment ingeluid met vier nieuwe auto’s en een persoonlijke klantenservice.

Ford_VignaleFord verkoopt naar eigen zeggen bij sommige modellen in meer dan 70% van de gevallen een auto in luxe Titanium uitvoering. Er zou dus vraag zijn naar nog meer luxe in bepaalde Fords.

In Geneve wordt  nu de Ford Edge Vignale gepresenteerd, de eerste Vignale SUV, en de Ford S-MAX Vignale. Beide auto’s komen later dit jaar op de markt. Daarnaast toont Ford een conceptversie van de komende Ford Kuga Vignale. Eerder kwam ook al de Mondeo Vignale op de markt, onder andere voorzien van een ‘ruisonderdrukkende hoofdtelefoon’.

Naast de modellen komt er bij de Vignale een nieuwe service op het gebied van reizen, evenementen en lifestyle, in samenwerking met het evenementenbureau Total Management. Hiermee kunnen Vignale-klanten profiteren van aanbiedingen en toegang tot reis- en lifestyle-activiteiten. 

Categorie: Leasetoppers
Labels: Ford