CarWise maakt digitaal tekenen leasecontract mogelijk

dinsdag 22 maart, 2016

Na e-Invoicing en Credit Management is het nu mogelijk leasecontracten digitaal te ondertekenen. Want een snelle afhandeling van het contract is zeer bepalend voor het uiteindelijke resultaat, stelt softwarebedrijf CarWise, samen met Anachron, specialist op het gebied van ‘order-to-cashoplossingen’, de architecten achter deze techniek.

handtekening_carwiseEen pilotfase is aan de lancering van dit zogenaamde Contract2Sign service voorafgegaan. Daaraan hebben de leasebedrijven Strix Lease Service, LeaseVisie, Mobility Service Nederland en International Car Lease Holding deelgenomen.

Contract2Sign maakt het mogelijk om contracten digitaal te versturen en te ondertekenen, geheel conform de wettelijke vereisten. Volgens René Fabrie, directeur van CarWise, hadden klanten aangegeven om in navolging van het digitaliseren van facturen ook de contracten digitaal te versturen en te ondertekenen. “Het ondertekenen en verwerken van een leasecontract is het startpunt voor zowel de operationele als de financiële processen. Een snelle afhandeling van het contract is zeer bepalend voor het uiteindelijke resultaat.”

Categorie: Technologie / Innovatie
Labels: CarWise