Leasemaatschappij slaat 1000 Tesla’s Model 3 in

woensdag 23 maart, 2016

MisterGreen Electric Lease en De Nederlandse Energie Maatschappij (NLE) slaan de handen ineen om zo snel mogelijk 1.000 Tesla Model 3’s voor Nederland veilig te stellen.  De initiatiefnemers hopen hiermee elektrisch rijden in Nederland een enorme stimulans te geven.

Mister Green wil tijdig de Model 3 voor Nederland reserveren

Mister Green wil tijdig de Model 3 voor Nederland reserveren

Relaties van de leasemaatschappij krijgen een persoonlijke uitnodiging om exclusief een van de 1000 Tesla’s te reserveren. Deze inschrijving is sinds vandaag geopend, nog voordat de inschrijvingen voor de Tesla Model 3 officieel zijn geopend en er een officieel persbericht is verstuurd.

MisterGreen en NLE hebben een inkoopcombinatie gevormd om de naar verwachting gewilde Model 3 tijdig te reserveren bij Tesla Motors, de fabrikant uit de Verenigde Staten.

De auto komt naar verwachting pas eind 2017 op de markt. In tegenstelling tot de eerdere modellen uit de hogere prijscategorie, komt dit nieuwste model voor een prijs van naar schatting € 35.000 in combinatie met slechts 4% bijtelling. “Wij geloven dat de Model 3 een gamechanger gaat worden. Met de Model 3 komt elektrisch rijden in één klap binnen bereik van een waanzinnig grote groep mensen”, aldus Harald Swinkels, oprichter en CEO van NLE.

Categorie: Leasetoppers
Labels: MisterGreen Electric Lease, Tesla