Finalisten Mobiliteitsmanager van het jaar bekend

dinsdag 5 april, 2016

Henk Schmidt van de Belastingdienst, Miranda Koning van Ymere en Aaron de Git van CRH zijn de finalisten van de Mobiliteitsmanager van het jaar award 2016. Tijdens het Fleetmanagement Event, dat plaatsvindt op dinsdag 24 mei in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam, wordt de winnaar bekend gemaakt.

De drie finalisten worden op korte termijn grondig aan de tand gevoelt door de Awardcommissie. Tijdens dit gesprek krijgen ze uitgebreid de mogelijkheid om hun nominatie toe lichten.

Henk Schmidt

Henk Schmidt

Henk Schmidt is als productmanager mobility bij de Belastingdienst verantwoordelijk voor het product ‘vervoer’ met een wagenpark van 1530 auto’s en 29.000 mobiliteitskaarten. Hij besteedt ook veel tijd aan lokale mobiliteitsplannen, waaronder het parkeerbeleid. Via een integrale benadering, waarbij ook het declaratieverkeer is betrokken, probeert hij vooral te sturen op reisgedrag, efficiency, duurzaamheid en is hij voortdurend bezig met innovatieve producten zoals een persoonlijk reisadvies app, inzet van E bikes en slimmer delen van auto’s.

Miranda Koning

Miranda Koning

Miranda Koning, contractbeheerder bij woningbouwvereniging Ymere, is verantwoordelijk voor het huidige vernieuwende functie-overschrijdende vervoersplan waarin Ymere beschrijft hoe zij omgaat met zakelijke reisbewegingen. In dit vervoersplan is de balans gevonden tussen het toekennen en gebruiken van (vervoers-) middelen en de kernwaarden van Ymere waarbij betaalbaar wonen centraal staat.

Aaron de Git

Aaron de Git

Aaron de Git, is sinds 2013 als mobility manager verantwoordelijk voor het wagenpark en mobiliteit van CRH in Nederland en België. Aaron heeft binnen het bouwmaterialenbedrijf CRH het mobiliteitsbudget (incl. NS Business Card/MTC) geïntroduceerd om medewerkers flexibiliteit te kunnen bieden. Elektrische voertuigen worden ingezet als poolauto of voor tijdelijke mobiliteit. Medewerkers en de CRH werkmaatschappijen worden door Aaron behandeld als klant en leveranciers worden behandeld als collega. CRH heeft in Nederland zo’n 1100 leaserijders en in België 450.

Klik hier voor meer informatie over het event en om aan te melden!

Categorie: Prijzen & Awards
Labels: Fleetmanagement event