Friesland Lease tekent manifest Duurzaam Wagenparkbeheer

dinsdag 19 april, 2016

Friesland Lease heeft de procedure opgestart om toe te treden tot het label Duurzaam Autoleasen, van de stichting Duurzaam Repareren. Het ondertekenen van het manifest Duurzaam Wagenparkbeheer is daarin een eerste stap.

vlnr: Jan Baljeu (directeur Friesland Lease), Mirjam Marinus-deJong (Manager Marketing, Kwaliteitszorg & Duurzaamheid), Harry Filon (directeur Duurzaam Repareren)

vlnr: Jan Baljeu (directeur Friesland Lease), Mirjam Marinus-deJong (Manager Marketing, Kwaliteitszorg & Duurzaamheid), Harry Filon (directeur Duurzaam Repareren)

Duurzaam Autoleasen is een groep van autoleasemaatschappijen die aan een allerlei duurzaamheidscriteria voldoet. Van het hebben van een klimaat neutrale bedrijfsvoering, tot het uitbesteden van schadewerk aan autobedrijven die duurzaam repareren. Een twaalftal leasemaatschappijen voert momenteel het label.

Directeur Jan Baljeu van Friesland Lease ondertekende het manifest waarin hij namens Friesland Lease verklaart met het wagenparkbeheer duurzame mobiliteit na te streven. Hij ziet het als de eerste stap naar meer. “Al sinds de start levert Friesland Lease duurzame mobiliteitsoplossingen, waarbij gemak en kostenbesparing voor onze klanten voorop staan. Doel is een duurzame relatie aan te gaan met de klanten en dat kan volgens Friesland Lease alleen als jezelf ook duurzaam bent”, aldus Baljeu.

Begin mei een uitgebreid interview met Jan Baljeu in onze printuitgave Management in Fleet & Lease. Onder andere over de succesvolle inzet van leasefietsen door Friesland Lease.

Ook een nummer ontvangen? Mail uw adresgegevens naar info@trendisnautoleasing.nl

Categorie: Milieu / CO2-besparing
Labels: Duurzaam Autoleasen, Friesland Lease