Miranda Koning Mobiliteitsmanager van het Jaar

dinsdag 24 mei, 2016

Miranda Koning, contractbeheerder Facilitair Bedrijf bij Ymere, is zojuist uitgeroepen tot Mobiliteitsmanager van het jaar 2016. De Koning won de finale van Aaron de Git (CRH Europe) en Henk Schmidt (Belastingdienst). Ze neemt het stokje over van Daan Bieleveld die vorig jaar deze prijs won. De finale vond plaats tijdens het Fleetmanagement event 2016 in de Van Nelle fabriek in Rotterdam.

Oud-winnaar Daan Bielveld naast de kersverse winnaar Miranda de Koning

Oud-winnaar Daan Bieleveld naast de kersverse winnaar Miranda Koning

Dit jaar trof de vakjury drie goede kandidaten die met energie en passie bezig zijn met het thema mobiliteit binnen hun organisaties. Alle drie de kandidaten hebben mooie resultaten geboekt in niet altijd makkelijke omstandigheden. De keuze voor de Mobiliteitsmanager van het jaar 2016 was dan ook geen makkelijke opgave.

Daan Bieleveld over de keuze voor Koning: “Miranda heeft in een korte periode een nieuw mobiliteitsbeleid ontwikkeld en geïmplementeerd bij Woningcorporatie Ymere. Dit beleid moest behalve transparant en toekomstproof ook passend zijn bij het imago van de organisatie. Miranda heeft naar onze mening met veel energie draagvlak gecreëerd bij haar directie voor het nieuwe beleid. Haar aanpak wordt daarbij als verfrissend ervaren.”

De vakjury bestaat uit Daan Bieleveld (DSM), Henk Winckens (Enexis), Henk Gerritse (BAM), John de Gier (Siemens), Martin Lans (VNF)  Ronald Postma (Syndesmo) en Sandra van Soest (Rabobank Nederland).

De drie genomineerden voor de Mobiliteitsmanager van het Jaar award

De drie genomineerden voor de Mobiliteitsmanager van het Jaar award

 

Categorie: Evenementen
Labels: Fleetmanagement event