Prodrive Learning fuseert met BusinessConcern

donderdag 30 juni, 2016

Het online rijgedrag-trainingsprogramma Prodrive Learning fuseert met het ICT bedrijf en ‘Big Data’ specialist BusinessConcern. Want de complexiteit en hoeveelheid van data wordt steeds groter, en dus de uitdaging om al die data te transformeren tot toepasbare informatie.

Ellen Claessen, managing partner van Business Concern

Ellen Claessen, managing partner van Business Concern

De twee bedrijven werken al enkele jaren nauw samen. Maar nu gaat men verder onder de naam van BusinessConcern. Het nieuwe bedrijf gaat zich richten op de verdere ontwikkeling van haar specialisme: het verbeteren van gedrag en prestaties op het gebied van Mobiliteit, Duurzaamheid en Veiligheid.

Prodrive Learning (opgericht in 2011) is sterk in het verbeteren van rij- en reisgedrag binnen zakelijke mobiliteit. Het online train- en motiveerprogramma is door meer dan 40.000 medewerkers gevolgd. BusinessConcern is vanaf 2004 specialist in het transformeren van big data naar relevante informatie voor medewerker en management.

Volgens Ellen Claessen, managing partner van Business Concern, is het doel van de fusie de ICT-kennis en -tools van BusinessConcern op het gebied van Big Data management te integreren met de kennis en aanpak over gedragsverandering van Prodrive Learning.

Het nieuwe BusinessConcern zal voorlopig gaan opereren vanuit de huidige twee kantoren in Breukelen en Bosch en Duin. Er wordt op dit moment hard gewerkt aan projecten voor onder meer Arcadis, Accenture, Ordina, DuraVermeer, Roche en Dynniq.

Categorie: Verkeersveiligheid / Training
Labels: BusinessConcern, Prodrive