AutoBinck benoemt Peeters tot CEO Business Lease Group

dinsdag 27 september, 2016

Vincent Peeters volgt per 1 oktober Harm Nijlunsing op als CEO van Business Lease Group. Peeters zal zich richten op een versnelde uitbreiding van de innovatieve dienstverlening van Business Lease Group.

Vincent Peeters wordt CEO Business Lease Group

Vincent Peeters wordt CEO Business Lease Group

Nijlunsing was 11 jaar CEO en heeft nu zelf besloten te stoppen. President directeur Rolf Lauret van moedermaatschappij AutoBinck, betreurt maar respecteert het vertrek van Nijlunsing om op te stappen. “Wij zijn hem zeer erkentelijk voor de uitbouw van de onderneming in Nederland en Centraal- en Oost Europa, evenals het klaarstomen voor het digitale tijdperk.”

Peeters is nog maar kort bij Business Lease Nederland; hij werd in 2015 aangetrokken als algemeen directeur. Hij komt niet uit de automotive maar uit de ‘dienstverlenende’ sector. En die laatste term bevalt hem eigenlijk beter dan automotive, liet hij begin dit jaar aan TrendsinAutoleasing weten. “Bij automotive denk je toch primair aan de auto. Mij gaat het om de dienstverlening.”

Volgens Paul Zekhuis, CEO AutoBinck Group, heeft Peeters inmiddels bij Business Lease Nederland bewezen een groot verandertraject succesvol te kunnen managen, waaronder het lanceren van privatelease.com. “In zijn nieuwe functie zal Vincent zic richten op een versnelde uitbreiding van de innovatieve dienstverlening van Business Lease Group.”

 

Categorie: Marktcijfers / brancheberichten
Labels: Business Lease