Transscope transformeert Renault Zoe’s in deelauto’s

woensdag 5 oktober, 2016

Telematica- en fleetmanagementbedrijf Transscope heeft vandaag 16 elektrische Renault Zoe’s voorzien van deelsoftware. De auto’s moeten ruim 300 medewerkers voorzien van mobiliteit.

De deel-Zoe's, met links een stapel blackboxen van Transscope

De deel-Zoe’s, met links een stapel blackboxen van Transscope

Momenteel worden de blackboxen ingebouwd in de elektrische Renaults. De klant, een grote overheidsinstelling, neemt de hele trits van diensten af van Transscope. De auto’s worden niet alleen voorzien van deelsoftware, maar de softwareoplossing biedt de organisatie ook fleetmanagement, ritregistratie, tankpaskoppeling en rijstijlanalyse.

De deelauto’s worden ingezet om mobiliteit binnen de organisatie beter te benutten. “De software maak ook precies inzichtelijk wie welke auto meeneemt waarbij de klant ook een sluitende ritregistratie krijgt”, aldus Henk-Jan Kienhuis, directeur van Transscope.

Vorige maand sloot Transscope een samenwerking met de wereldwijde leverancier van fleetmanagementsoftware Chevin Fleet Solutions. Daardoor heeft een fleetowner een totaaloverzicht van iedere afzonderlijke auto en zijn of haar berijder(s).

Categorie: Huur & Deelauto's
Labels: Renault ZOE, Transscope