BOVAG brengt belang in RDC onder bij Bovemij

maandag 10 oktober, 2016

Het BOVAG-belang van 69 procent in RDC Group wordt ondergebracht bij financieel dienstverlener Bovemij, meldt de BOVAG vandaag. Dat biedt RDC meer kansen op het succesvol ontwikkelen van nieuwe producten en diensten voor de mobiliteitsmarkt, aldus BOVAG.

Op de foto, René Frauenfelder, de nieuwe directeur Juridische Zaken bij Bovemij. Lian Wittenberg en Maikel van Ochten vormen nieuw directieteam

Op de foto, René Frauenfelder, de nieuwe directeur Juridische Zaken bij Bovemij. Lian Wittenberg en Maikel van Ochten vormen het nieuwe directieteam

Naast BOVAG is RAI Vereniging de enige andere aandeelhouder in RDC; RAI Vereniging bezit 31 procent. Volgens Bertho Eckhardt, algemeen voorzitter BOVAG, wordt de synergie tussen BOVAG en RDC met de overdracht versterkt. “En dat ten dienste van de mobiliteitsbranche.”

Bovendien kan Bovemij RDC ondersteunen met investeringen om verder te groeien, zo luidt de gedachte.

RDC Group BV is een full service branche-informatiseerder en ICT-dienstverlener; van APK tot voorraadbeheer en van taxatie tot marktanalyse. Afgelopen zomer interviewde TrendsinAutoleasing nog algemeen directeur René Louter onder andere over het New Car Ordering (NCO) systeem, waarmee de leasebranche 175.000 uur kan besparen.

Categorie: Marktcijfers / brancheberichten
Labels: BOVAG, Bovemij, RDC