Hoe nu verder met de leasemaatschappij?

dinsdag 25 oktober, 2016

Rondom de presentatie van de nieuwe Aumacon Leasebedrijven Top-50 op 17 november presenteert Automotive Insiders een bijeenkomst over het businessmodel van leasemaatschappijen en dan vooral over het ‘hoe en waarom’ die op de schop moet.

ai_plaatjeVeel stakeholders in de autobranche zijn zich aan het herpositioneren. Zelfs autofabrikanten maken zich op om zich te transformeren naar dienstverlener voor de mobiliteitsbehoefte van de klant. Daarbij zijn er nieuwe toetreders die de gevestigde orde uitdagen en ontwikkelen nieuwe diensten en producten. Tel daar de trends zoals verstedelijking, het nieuwe consumentengedrag, de connected car en de verschuiving van bezit naar gebruik bij op, en het moge duidelijk zijn dat de uitdagingen voor onder andere leasebedrijven fors zijn.

Op 17 november zal onder andere Max Erich, senior economisch onderzoeker bij het Economisch Bureau van ING, enkele ‘trends en cijfers’ bespreken. Wie komen er nog meer?

  • Mick Walvisch, serial entrepreneur en co- founder van Tripkey, Samobiel & EVA zal zijn visie op mobiliteit weergeven en de deelnemers confronteren met frisse en nieuwe ideeën.
  • Jeroen Barten, Account Group Manager Automotive GFK zal een update verzorgen van zijn presentatie van een jaar geleden inzake private lease.
  • Marchel Koops, directeur Athlon Car Lease Nederland, licht ondermeer toe wat de overname van Athlon door Daimler gaat betekenen en welke strategische keuzes daar aan ten grondslag liggen

Klik hier voor de agenda

Categorie: Evenementen
Labels: Aumacon Leasebedrijven Top-50, Automotive Insiders