Ook klantnamen in nieuwe Lease Top-50

dinsdag 8 november, 2016

De Aumacon Leasebedrijven Top-50, die op 17 november verschijnt tijdens het lease-event van Automotive Insiders, bevat een aantal toevoegingen ten opzichte van haar voorganger. Zo zijn in de nieuwste uitgave bij vrijwel alle leasemaatschappijen tal van klantnamen opgenomen.

ai_plaatjeVermeld zijn ook eventuele keurmerken, het VZR-rapportcijfer voor rijderstevredenheid en de allianties waarbij leasemaatschappijen zich hebben aangesloten. Verder is de mix van de aangeboden leasevormen op drie verschillende meetmomenten vastgelegd. Daarnaast zijn voor het eerst de activiteiten op het gebied van private lease cijfermatig in beeld gebracht.

Vaste waarden in het jaarlijkse overzicht van de vijftig grootste leasemaatschappijen in Nederland zijn de gegevens op het gebied van eigendom en management, financiële resultaten en de huisleveranciers op het gebied van producten en processen. Ook de (geschatte) jaarlijkse aantallen op het gebied van remarketing zijn terug te vinden.

Tachtig euro korting

Bezoekers van het AI-event krijgen tachtig euro korting op de jongste Aumacon Leasebedrijven Top-50. De overhandiging van het eerste exemplaar maakt deel uit van een door kennisnetwerk Automotive Insiders opgetuigd programma, gewijd aan de (on)houdbaarheid van het businessmodel onder de leasemaatschappij. Ruim 100 personen hebben zich al aangemeld.

Categorie: Evenementen
Labels: Aumacon, Automotive Insiders