Fleet Lounge in teken van elektrificering wagenpark

donderdag 10 november, 2016

De komende Fleet Lounge (24 november) staat in het teken van de elektrificering van het wagenpark. Veel fleetowners hebben daartoe plannen – haalbare plannen. Maar de hobbels die moeten worden genomen zijn groot. Ervaringsdeskundigen laten hun licht schijnen over de materie.

fleetlounge-grootDat elektrisch rijden in de zakelijke markt zal toenemen, daarover twijfelen nog maar weinig partijen. Het aanbod van auto’s met acceptabele range neemt volgend jaar toe, de voordelen – zowel CO2 als fiscale – zijn groot en een EV wordt bereikbaar (betaalbaar) voor een steeds grotere groep.

Maar elektrisch rijden betekent voor werkgevers ook het bouwen en/of faciliteren van een laadinfrastructuur, compleet met laadpasjes, laadpalen, serviceproviders, stroomleveranciers, etc. Daarnaast zijn er regels en misschien nog wel uitdagender: zie de kosten van het laden maar eens transparant te krijgen. De laadpaal als melkkoe, concludeerden we al eerder.

Wie als ervaringsdeskundige(n) door de Fleet Lounge wordt opgevoerd, wordt volgende week bekend gemaakt. Geïnteresseerden kunnen zich nu opgeven.

Categorie: Elektrisch rijden / Plug-in
Labels: Fleet Event, Fleet Lounge