TrexCar dingt mee naar Automotive Innovation Award 2017

maandag 5 december, 2016

Het nieuwe autodeelplatform TrexCar van RDC dingt mee naar de Automotive Innovation Award 2017. Volgens de jury zijn de inzendingen zeer divers van karakter: zowel gerenommeerde bedrijven als startups en studenten dingen mee.

automotive-innovation-awardOnder de inzendingen komen opvallend vaak de termen voor als ‘alternatief’, ‘elektrisch’, ‘groen’, ‘duurzaam’ en ‘gemak’, aldus de jury. Half december maakt de jury per categorie de vijf genomineerden bekend.

TrexCar dingt in de categorie ‘Challenging Concepts’ mee naar de Automotive Innovation Award 2017. Met Trexcar kunnen autobedrijven stilstaande voertuigen (nieuw en gebruikt) inzetten als deelauto. Een manier om de minder aan bezit hechtende Y-generatie aan zich te binden met eigentijdse mobiliteitsoplossingen. De deelauto’s worden voorzien van bestickering van het autobedrijf, waardoor potentiële autokopers in contact komen met een nieuwe of gebruikte auto.

Overige partijen die meedingen naar de award zijn SafeDrivePod en Streetplug (beiden in de categorie Technology), Mobility Label (categorie Services) en de vergelijkingssite voor leaseauto’s LeaseAutoVandaag (Challenging Concepts).

De Automotive Innovation Award zal op 13 februari 2017 voor de tweede keer worden uitgereikt.

Categorie: Mobiliteit / Smart Mobility
Labels: Automotive Innovation Award, Mobility Label, SafeDrivePod, Streetplug, TrexCar