Fleetsales Toyota C-HR ‘tweemaal hoger dan verwacht’

vrijdag 23 december, 2016

De vorige maand geïntroduceerde crossover Toyota C-HR wordt omarmd door grote fleetowners als KPMG, BAM Nederland en PWC, meldt de importeur vandaag. In totaal zijn er zo’n 2000 orders binnen, tweemaal zoveel als verwacht.

De nieuwe Toyota Coupé High Rider, ofwel C-HR

De nieuwe Toyota Coupé High Rider, ofwel C-HR

“We zijn met de hybride-versie van C-HR aantrekkelijker dan welke andere dieselaanbieder ook”, zegt Michel Dudok, manager Fleetsales & Leasing van Toyota Nederland. “Hybride is synoniem aan Toyota en onze hybrides zijn synoniem aan lage ‘cost of ownership’. We zijn aantrekkelijker dan diesels en schoner.”

Eind november arriveerde de Toyota C-HR bij de dealers. Al op 1 december noteerde Toyota de 1.000e order. Vandaag staat de teller op 1.750 en eind december zal de teller de 2.000 orders voorbij zijn. Waaronder dus ook orders van grote fleetowners als KPMG, BAM en PWC.

De nieuwe Toyota C-HR is er niet alleen als hybride maar ook met een 1.2 turbo benzinemotor, die ook als private leaseauto dienst doet. De 1.8 Hybrid heeft altijd een standaard automaat. Alle versies zijn verder standaard voorzien van Toyota Safety Sense, ofwel: Pre-Collision System, Adaptive Cruise Control, Lane Departure Alert én Automatic High Beam.

Hybrides blijken een steeds geliefder alternatief voor diesel voor fleetowners, die de ontdieseling lijken te hebben ingezet vooral vanwege de hoge NOx-waarde.

Categorie: Leasetoppers
Labels: Toyota, Toyota C-HR