Arval en OCDM op Vakbeurs Facilitair

donderdag 12 januari, 2017

Op de aanstaande Vakbeurs Facilitair in de Jaarbeurs in Utrecht (25, 26 en 27 januari) geven op het Mobiliteitspaviljoen leasemaatschappij Arval en het Ondernemings Collectief Duurzame Mobiliteit onder andere acte de présence.

Impressie van het Mobiliteitspaviljoen op Vakbeurs Facilitair

Impressie van het Mobiliteitspaviljoen op Vakbeurs Facilitair

Arval gaat zijn kennis van bedrijfswagens in combinatie met het telematicaproduct Arval Active Link onder de aandacht brengen. Dat wordt in samenwerking gedaan met inbouwpartner Van den Born Carrosserie. “De boodschap die wij uit willen dragen is dat wij gezamenlijk iedere wagenparkbeheerder grip kunnen bieden op zijn bedrijfswagens, van in- en opbouw tot advies en beheer”, aldus productmanager Lukas Bronsvoort van Arval.

Verder komen er op het Mobiliteitspaviljoen, dat in samenweking met EXPOmotion en TrendsinAutoleasing is georganiseerd, het Ondernemers Collectief Duurzame Mobiliteit (OCDM) te staan, IP Parking, 4Eijken, Falco en Escape Mobility Nederland te staan.

Vakbeurs Facilitair & Gebouwenbeheer is een van ’s lands grootste beurzen. Mobiliteit is een toenemend interessegebied voor de ruim 15.000 bezoekende facility- en inkoopmanagers.

Klik hier om u (gratis) voor te registreren

Categorie: Evenementen
Labels: Arval, Expomotion, OndernemersCollectief Duurzame Mobiliteit, Vakbeurs Facilitair