Fleet Ladies trappen Fleet Event af

donderdag 19 januari, 2017

De werkgroep Fleet Ladies zal voor het eerst voorafgaand aan het Fleet Event (Leasen zonder last op 16 februari) een presentatie houden. Key-note speaker is Lysbeth van Silfhout (ABN/AMRO en De Adviespraktijk) De organisatie hoopt hiermee een meer gedifferentieerd publiek te trekken – wat succesvol blijkt.

Lysbeth van Silfhout van de Fleet Ladies

Lysbeth van Silfhout van de Fleet Ladies

De eerste weken hadden zich namelijk al 20 vrouwelijke fleetmanagers aangemeld, zegt Patrick van Tilburg van EXPOmotion, organisator van het Fleet Event. Bezoek wat anders misschien niet was gekomen. “We faciliteren graag een dergelijk initiatief”, aldus Van Tilburg.

Voorafgaand aan de officiële opening van het Fleet Event zal Van Silfhout haar ervaringen delen met betrekking tot de implementatie van het mobiliteitsconcept bij ABN AMRO Bank. Zij zal de Fleet Ladies tijdens de presentatie meenemen in de processen die zij heeft doorlopen en hoe je nu praktisch een mobiliteitsplan van de top tot stand brengt.

Vervolgens zal Paul Hendriks (als enige man) zijn SafeDrivePod onder de aandacht brengen. Om 12.00 zijn de overige bezoekers welkom.

Thema’s die vervolgens aan bod komen zijn onder andere IFRS 16 (Voor wie (niet), wat is het verschil met de bestaande regels, wat kun of moet je er NU mee) en is er volop ruimte voor ‘het betere wagenparkbeheer’ met cases en inzichten. Karl Raats is dagvoorzitter (1ste plek Spreker van het Jaar verkiezing 2016). Ook Renate Hemerik, directeur van de VNA, zal een inhoudelijke plenaire sessie verzorgen.

Klik hier voor het hele programma

Categorie: Evenementen
Labels: Fleet Event, Fleet Ladies