VNA en Bleap autodelen op Fleet Event

donderdag 26 januari, 2017

Op het komende Fleet Event (16 februari) zal Renate Hemerik van de VNA een plenaire sessie verzorgen over ‘driedimensionaal denken’ in de mobiliteitswereld. Ook zal Dirk Grevink zijn nieuwste initiatief Bleap autodelen komen voorstellen.

Renate Hemerik van de VNA op het Fleet Event

Renate Hemerik van de VNA op het Fleet Event

Grevink heeft in het verleden diverse mobiliteitsdiensten ontwikkeld en in de markt gezet. Zoals verschillende spitsmijdendiensten, een Pay How You Drive autoverzekering en, sinds vorig jaar, een mobiliteitssplatform voor zowel de werkgever als werknemer dat invulling gaat geven aan het Mobility as a Service (MaaS) principe.

Het nieuwe Bleap autodelen richt zich op de overdag stilstaande (lease)auto’s van bedrijven. Bleap stelt zowel de werkgever als gebruiker in staat om een auto te delen waarbij er alleen wordt betaald als de auto wordt gebruikt. Ofwel: een business case voor zowel de werkgever als de gebruiker.

Mobiliteitsbudget versus private lease

In deze dynamiek van snel opeenvolgende nieuwe producten en diensten moet een wagenparkbeheerder/mobiliteitsmanager zich staande houden. Wat geen sinecure is, stelt Renate Hemerik van de VNA.

De directeur van de VNA neemt haar gehoor op het Fleet Event mee in de driedimensionale ontwikkelingen die zij op de branche ziet afkomen. Daarbij zal zij inzoomen op een aantal belangrijke ontwikkelingen en deze ook in de context plaatsen van een fleetmanager.

“Denk bijvoorbeeld aan ontwikkelingen als een nieuw kabinet versus het fiscaal beleid voor autobelastingen, mobiliteitsbudget versus private lease, maar ook ontwikkelingen die verder aan de horizon liggen, zoals de ontwikkelingen richting autonoom rijden”, Aldus Hemerik.

Klik hier voor het programma en inschrijven voor het Fleet Event

Categorie: Evenementen
Labels: Bleap autodelen, Fleet Event, VNA