“Google rankt meer op reviews leasemaatschappijen”

donderdag 9 februari, 2017

Reviews en ratings door klanten worden steeds belangrijker in de wereld van online marketing. Google ziet dit ook in, en heeft daarom onlangs een wijziging doorgevoerd waarbij de reviews en ratings verzameld via externe partijen getoond worden in de bedrijfspagina.

Volgens Tevreden.nl, specialist op dit gebied, krijgt het positioneren van websites van leasemaatschappijen in zoekmachines door toenemende concurrentie steeds meer aandacht. Klantreviews zijn een van de punten waarop Google rankt. Want 80 procent van de internetgebruikers zegt dat zij hun koopgedrag laten beïnvloeden door online klantenreviews.

Voorbeeld widget voor plaatsing website

Voorbeeld widget voor plaatsing website

“De mening van anderen over de kwaliteit van uw dienstverlening en hoe zij dit hebben ervaren, is natuurlijk veel aansprekender dan een tekst op een website waarin wordt beweerd dat deze organisatie de snelste of beste is”, aldus Tevreden.nl.

De reviews van Autolease.tevreden.nl worden niet alleen via een widget of API koppeling op de eigen website van de leasemaatschappij gezet, maar ook automatisch doorgezet naar partnersites, zoals Opiness en The Feedback Company. Dat zorgt voor uiteindelijk voor een betere vindbaarheid.

Lees hier ons recent interview met Govert Janssen en Gerhard Prent van Tevreden.nl, waarin zij de ‘nieuwe generatie’ klanttevredenheidsonderzoeken aankondigen.

Categorie: Klanttevredenheid
Labels: Tevreden.nl