IFRS op Fleet Event (laatste plaatsen!)

maandag 13 februari, 2017

De nieuwe set boekhoudregels IFRS 16 houdt de lease- en fleetbranche danig bezig. Henk Uunk, onder andere lid van de werkgroep Leases van de Nederlandse Raad voor de Jaarverslaggeving, belooft tijdens zijn sessie op het Fleet Event van aanstaande donderdag dat bezoekers ‘op het puntje van de stoel’ gaan zitten.

Henk Uunk, eigenaar Tweuus Lease business en accounting expert

Henk Uunk, eigenaar Tweuus Lease business en accounting expert

Uunk is al meer dan 25 jaar actief in de leasewereld. Vanuit de voorzittersrol van de accountancy commissie van de NVL, de Nederlandse Vereniging van Leasemaatschappijen en het adviseurschap voor de VNA, heeft hij zich jarenlang bezig gehouden met regelgeving over leasing. Als zelfstandig ondernemer adviseert, publiceert en geeft hij voordrachten over de laatste lease-ontwikkelingen voor grote en kleinere lessees en lessors.

Begin 2016 is de nieuwste accounting standaard uitgebracht door de IASB, de International Accounting Standards Board. De nieuwe standaard IFRS 16 Leases treedt in werking in 2019. “Maar dat is geen reden nu nog even achterover te leunen”, aldus Uunk.

Onder de noemer ‘IFRS 16: schaherstel voordat er deuken komen’ zal hij in een half uur uiteen zetten óf fleetowners tijdig iets moeten en dat schadebeperking tot de mogelijkheden behoord.

De organisatie van Fleet Event meldt dat de laatste plaatsen beschikbaar zijn. Keynote spreker is onder andere Renate Hemerik van de VNA en, speciaal voor de Fleet Ladies, Lysbeth van Silfhout (ABN/AMRO en De Adviespraktijk). Dagvoorzitter is de kersverse winnaar van de ‘Spreker van het Jaar’ Award, Karl Raats. Vorige maand won hij de award.

Klik hier voor het programma en om aan te melden.

Categorie: Evenementen
Labels: Fleet Event