BMW in actie met ‘deel een BMW met je MT’

vrijdag 17 februari, 2017

Bereikbaar Haaglanden en BMW den Haag starten de actie ‘deel een BMW met je MT’. Negen directeuren van negen organisaties krijgen als eerste voor een week een elektrische deel-BMW i3.

deelbmwGa3punt0.nl heet het initiatief officieel. Het wordt georganiseerd om directeuren te laten ervaren hoe handig (en duurzaam) een elektrische, zakelijke deelauto is. Met een smartmobiel en een pas wordt de auto geopend en gestart. Het maakt daarbij gebruik van het WeGo-platform. De laadpas is van Fastned.

Deelnemende organisaties zijn: Van Dorp installaties Zoetermeer, Gemeente Zoetermeer, PostNL, Langerak de Jong BV, Gemeente Midden-Delfland, gemeente Pijnacker-Nootdorp, Royal Lemkes, Corpus en de RDW.

Martin ten Brummeler, vestigingsdirecteur Van Dorp Zoetermeer is de eerste die de zakelijke deelauto in ontvangst heeft genomen. “We zijn aan het onderzoeken of elektrisch rijden iets is voor onze organisatie. Deze actie helpt daarbij. Tot nu toe ben ik positief verrast. Het rijcomfort is prima voor de afstanden die ik er mee gereden heb. Het gebruik van de WeGo app is nog wel wennen ten opzichte van het gebruik van een “normale” afstandsbediening/sleutel.”

Categorie: Huur & Deelauto's
Labels: Bereikbaar Haaglanden, Ga3punt0.nl, WeGo